…… μια φορά κ έναν καιρό, σε μια όμορφη γειτονιά της Αθήνας, γεννήθηκαν δύο δίδυμα κοριτσάκια.
Στην ερώτηση: «τι θα γίνετε όταν μεγαλώσετε» το μικρότερο απαντούσε: «Εγώ θέλω να λέω ιστορίες που θα γίνονται ωραίες αναμνήσεις αναλλοίωτες στον χρόνο με έντονα χρώματα και φως!»

Ο χρόνος άρχισε να τρέχει, το κοριτσάκι μεγάλωσε,  τα σχολικά χρόνια πέρασαν, ήρθαν οι σπουδές  Φωτογραφίας  και το όνειρο της Μαριάνθης πήρε μορφή.

Έγινε  μία γυναίκα  με παιχνιδιάρικη διάθεση, πάθος για κουβέντα και χιούμορ προκαλώντας  με την πρώτη ματιά την οικειότητα ενός  παλιού γνώστου .
Αγαπά την παρέα ενός καλού κρασιού με αγαπημένους φίλους.
Ενθουσιάζεται με γλυκιές γεύσεις.
Εκτιμά την νοσταλγία του χρόνου δημιουργώντας όνειρα σε χαρτί.
Κατανοεί την αγνή και ολοκληρωτική αγάπη.
Εμπνέεται από την μοναδικότητα της κάθε στιγμής.

Πιστεύει ότι οι ευτυχισμένες μέρες είναι οι πιο σημαντικές  στην ζωή μας, γι αυτό θα δώσει όλη της την γνώση και την αγάπη για να γίνει η εμπείρια της στιγμης  η πιο όμορφη εικόνα που θα την κρατήσει για πάντα ζωντανή.

Συχνάζει στο κέντρο της Αθήνας αλλά με μεγάλη χαρά θα ταξιδέψει οπουδήποτε για σένα.

*[Πνευματικά δικαιώματα εικόνων ανήκουν © Card Postal.  Διατηρούνται όλα τα διακιώματα.
Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί μέρος ή στο σύνολο υλικό ή φωτογραφίες χωρίς την γραπτή άδεια από Card Postal. ]


 • “The eye should learn to listen before it looks.”

  Robert Frank
 • “My job as a portrait photographer is to seduce, amuse and entertain.”

  Helmut Newton
 • “For me, the camera is a sketch book, an instrument of intuition and spontaneity.”

  Henri Cartier Bresson
 • “It is more important to click with people than to click the shutter.”

  Alfred Eisenstaedt

Το φως, τα χρώματα, οι εκπλήξεις, τα χαμόγελα, τα δάκρυα χαράς είναι ρομαντικά και εύθυμα συναισθήματα, μέρος του δικού σας ξεχωριστού ταξιδιού στην ζωή που περνούν γρήγορα.
Σκοπός μου είναι να καταγράψω την μοναδική προσωπική σας ιστορία με οδηγό μου την εμπειρία και την έμπνευση της στιγμής.

Πάντα στην διάθεσή σας
Μαριάνθη Παπαβαγγέλη

Με ιδιαίτερη φροντιδα κι αισθητική, η επιλογή των φωτογραφιών σας θα δημιουργήσουν το δικό σας ξεχωριστό βιβλίο αναμνήσεων.
Η δική μας εμπειρία στην σύνθεση και η δική σας όμορφη ιστορίας αγάπης θα συνδυαστούν για να αρχίσει η διήγηση ενός όμορφου παραμυθιού.

Spring’s catwalk 2017

7 Απριλίου 2017 | Ημερολόγιο

Ανοιξίατικη μόδα στην καρδιά της Αθήνας. To πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη στην Αθήνα διεξήχθη η 21η διοργάνωση εβδομάδας μόδας κάτω απο την σκέπη του Ζάππειου Μέγαρο. Σε τέσσερις μέρες εμφάνισαν τις συλλογές τους γνωστοί σχεδιαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές παρουσιάζοντας τις δικές τους ξεχωριστές εμπνεύσεις. Αυτή την φορά είμασταν […]

Περισσότερα »

Fiona….. demi couture by V.Zoulias

7 Νοεμβρίου 2016 | Ημερολόγιο

Μία συλλογή υψηλής ραπτικής, ρετροσπεκτίβα  του ’50! Σάββατο 22.10.2016 και ώρα 13:00, η δεύτερη μέρα της εβδομάδας Μόδας στην Αθήνα γνωστή ως Athens Xclusive Designers Week, μία ημέρα που περίμενα με προσμονή. Το προγραμματισμένο catwalk που άνοιξε την ημέρα των shows ήταν εκείνο του έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια αφιερωμένο στην Φίονα. Μία γυναίκα σύμβολο κατά […]

Περισσότερα »

Ελληνικός Γάμος : Ο γάμος ως μυστήριο και ο συμβολισμός του, τα έθιμα ανά την Ελλάδα

14 Ιουλίου 2016 | Ημερολόγιο

Ο ελληνικός ορθόδοξος γάμος αποτελείται από δυο σημαντικά μέρη:  τον αρραβώνα και την τελετή του γάμου. Η γαμήλια τελετή ξεκινάει με τον αρραβώνα. Το ζευγάρι περιμένει στην πόρτα της εκκλησίας όπου ο ιερέας, σύμφωνα με όσα υπαγορεύει η θρησκεία, θα τους ρωτήσει αν είναι δική τους επιθυμία να έρθουν εις γάμου κοινωνία. Ο ιερέας θα […]

Περισσότερα »

  Είμαστε πάντα έτοιμοι για καινούρια projects και θα χαρούμε να συνεργαστούμε για τα δικά σας!!
  Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6974372714, 6944561560!

  H ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση!

  Μαριάνθη Παπαβαγγέλη


  ^